Search
Close this search box.

Totaalorganisatie

op zoek naar een artiest of partyband

SHOW EVENTS

festivalS - KERMISSEN- DORPSFEESTEN - bedrijfsfeestEN

Bent u op zoek naar een  artiest of partyband voor uw event, zomerkermis, festival, bedrijfsfeest of een ander feest?.

Jong of oud, stil of overenthousiast, iedereen is in zijn nopjes als er kan gefeest of gevierd worden. Voorwaarde is wel dat alles vlekkeloos verloopt. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Schrikt een totaalorganisatie voor een degelijke show u af? Geen probleem, wij  staan voor u klaar en  werken  met veel enthousiasme en goesting de volledige line-up van uw event uit!

We starten met een grondige peiling van uw wensen of verlangens. Ook uw budget is hierbij niet onbelangrijk.

Samen met u proberen we uw muzikale ideeën van a tot z vorm te geven en bekijken we alle mogelijkheden om van uw event een onvergetelijk feest te maken.

Wij helpen u bij het kiezen van  de juiste artiesten, een vlotte presentator, DJ, professioneel geluid,  licht en techniek.

Aaron Blommaert

Aaron Blommaert

Bram & Lennert

Jaap Reesema

Jaap Reesema

Louise

Louise

Pauline Slangen

Pauline Slangen

Een Schitterende Affiche van Vlaamse Artiesten: Bereid je voor om weggeblazen te worden door een line-up van de meest geliefde Vlaamse artiesten! Van meeslepende liveoptredens tot opzwepende DJ-sets, onze selectie van talent staat garant voor non-stop feestplezier. Uiteraard allemaal in overleg met jou, de organisator.

All-Inclusive Feestvreugde: Laat al je zorgen achter je, want wij regelen alles! Van kwaliteitsvol geluid, licht en techniek over een bruisende dansvloer tot zelfs een artist handler. We hebben aan elk detail gedacht om jou en je gasten een zorgeloze avond te bezorgen.

Wij proberen altijd om een evenement te creëren dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar ze overtreft!

Wij bieden u een all-in pakket aan:

Interesse? Meer informatie?
Wij zijn steeds bereikbaar, telefonisch, per mail of wij komen héél graag vrijblijvend langs voor bespreking van uw idee of concept!
Icon Show Events wit

Ons mobiel podium

mobiel-podium2
mobiel-podium
Heeft u ook feestplannen?
Contacteer ons vrijblijvend.
Samen zorgen we voor een succesvol evenement!