Search
Close this search box.
logo_showevents-paars

DJ EDDY VROMAN
Meester in Feestelijke Beats

Privefeesten – Tuinfeesten – Terrasanimatie – Recepties – Dansnamiddagen
Dinner & Dance – Zondagbrunches – Seniorenshows

Of het nu gaat om funky klassiekers tot swingende hits , nostalgische beats of traditionele deuntjes, DJ EDDY VROMAN creëert een sfeer die zelfs de meest verlegen gasten uit hun stoelen haalt.

Ontdek DJ Eddy, de meester achter de draaitafels die jouw evenement naar een onvergetelijk niveau tilt. Met een scherp gevoel voor sfeer en een onfeilbaar oor voor de beste tracks, weet DJ Eddy precies hoe hij de menigte moet betoveren.

Of het nu een elegante receptie betreft of een knallend feest, DJ Eddy zorgt voor een naadloze mix van muziek waarop niemand kan stilzitten. Met zijn brede muziekkennis en jaren ervaring, van moderne hits tot tijdloze klassiekers, maakt DJ Eddy de ideale keuze voor elk evenement.

Bereid je voor op een muzikale reis die alle grenzen overstijgt en zorgt voor een ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren.
Boek DJ Eddy nu en geef jouw evenement de soundtrack die het verdient. Laat de dansvloer bruisen en de sfeer op zijn hoogtepunt brengen met de onmiskenbare klanken van DJ Eddy!

Neem vandaag nog contact op om beschikbaarheid te controleren en je evenement naar een nieuw niveau van entertainment te tillen.

Onze troeven:

Een Sprankelende Keuze voor Senior Events!

Voor de meest levendige seniorenshows, dansnamiddagen en spectaculaire evenementen voor Okra, S-plus, Neos, WZC en meer, staat Dj Eddy Vroman klaar om u te verbazen!
Geniet van een totaalpakket met Vlaamse artiesten in een wervelende show (zie seniorenshows) en laat uw event schitteren! Wij brengen de wow-factor naar uw feest !

Referenties!

Radio 2 Oost Vlaanderen, 10jaar Casino Middelkerke vaste pianist en DJ, Salons Saint Germain Diksmuide, Thermae Palace Oostende, Holiday Inn Hotel Gent & Brugge, Astoria Hotel Brussel, Hilton Antwerpen, BMW Brussel, Waregem Koerse, Eeklose Pleinfeesten, Serwir Hotel waar, Auberge du Pêcheur Sint Martens Latem, Nacht van Jabbeke, Personeelsfeest Gamma, talrijke privéfeesten, dinner & dance avonden, zondagbrunches…

Ons materiaal:

Icon Show Events wit

ALL-ROUND DJ VOOR AL UW EVENTS

Eigen professioneel geluid en licht aangepast aan uw event
De juiste vibes op al uw events
Te boeken in combinatie met alle Vlaamse artiesten
Altijd succes met net dat tikkeltje meer!