Search
Close this search box.

Esther Sels by Show Events

Esther Sels

Esther Sels

Voor Esther is muziek haar allergrootste passie. Dit ontdekte ze reeds als klein meisje en al gauw spendeerde ze meerdere uren per week in de muziek- en dansschool. Ze positioneerde zich als een vaste waarde in de Vlaamse muziekscene na haar overwinning van de Soundmixshow in 1998 en een finaleplaats in Idool 2007. Sindsdien openden zich vele mooie deuren en werkte ze samen met klinkende namen uit de muzieksector, zoals Steve Willaert, Koen Buyse, Isabelle A, Les Truttes,…

Gedreven door passie en gewapend met een klok van een stem begon ze stilaan de magie van live muziek te verkennen. Een akoestische set met pianist groeide al snel uit in verschillende concepten, waar meerdere muzikanten en/of DJ’s aan toegevoegd werden.

Ben je op zoek naar live-muziek voor jouw event, dan ben je bij Esther aan het juiste adres. Een akoestische set met live-muzikanten, een lounge-set met dj of een echte party-set met alle aspecten om iedereen uit de bol te laten gaan op de dansvloer? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Esther Sels boek je uiteraard bij show Events

Meer informatie aanvragen