Loading...

IN DE KIJKER

Johan Veugelers

JOHAN VEUGELERS

Zowel in Vlaanderen als in Nederland is Johan Veugelers een graag geziene gast wiens muziek heel vaak te horen is op radio en televisie. Sinds 2014 is Johan na zijn geslaagde avonuur bij The Sunsets - van hun album gingen meer dan 140.000 stuks over de toonbank, ze stonden op zowat alle grote podia waaronder dat van Het Schlagerfestival in Hasselt - solo gegaan en trekt hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals onveilig. Want daar staat Johan voor garant... 100% ambiance!

Op het podium ontpopt Johan zich tot een rasentertainer die zich volledig geeft om zijn publiek te vermaken. Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers waarbij zijn accordeon steeds de rode draad vormt. 2017, 2018 en 2019 kenmerkten zich door een bomvolle agenda en optredens op de grotere evenementen die Vlaanderen rijk is. Kortom waar Johan op zijn accordeon speelt… is het een garantie voor feest!

Johan heeft voor ieder wat wils, zo wordt hij veel gevraagd voor namiddagshows waar hij de mensen een onvergetelijke dag bezorgt vol meezingers "van vroeger" en dansbare liedjes op accordeon. Sinds dit jaar kan hij zijn eigen concept “Nostalgische Accordeon Toppers” voor u brengen! “Nostalgische Accordeon Toppers” is een show waarin de mooiste melodieën uit de jaren 50-60-70 aan bod komen. Johan neemt jullie mee naar die gezellige tijd van toen!

Johan Veugelers en Eddy Vroman:
Weekprijs namiddag: 2 x 50min. 1.400€ inclusief geluid en licht

Scroll to Top